Cursussen Tera-Mai Reiki/Seichem I, II en III

Tera-Mai Reiki/Seichem

De Reiki energie wordt doorgegeven door Masters als Kathleen Milner. Kathleen Milner heeft haar helingsmethode uitgedragen onder de  naam Tera-Mai. Tera-Mai Reiki energie biedt vooral de mogelijkheid Karma sneller uit te werken en kan gezien worden als een versterking en uitbreiding van de tot nu toe gebruikte vorm van Reiki.

Onder het brede Tera-Mai helingssysteem vallen meerdere elementen / energieën, zoals Seichem (werken met Aarde, Water, Vuur, Ether en Lucht) en Cahokia verbonden met het element Metaal.

De meest recentelijke ontwikkeling in de Tera-Mai Reiki is de toevoeging van Ether bij de elementen van Seichem. Deze toevoeging heb ik in december 2015 van Kathleen Milner zelf ontvangen. De verhoging in trilling en energie van november 2014 heeft er voor gezorgd dat de Tera-Mai Reiki vanaf nu Cosmis Gold wordt genoemd.

Reiki geeft die kracht, het vermogen om jezelf en anderen te helen

Alle mensen beschikken over “Reiki”, het wordt bij geboorte meegegeven. Het kanaal waar de Reiki energie door stroomt staat bij geboorte open. Echter wordt het al snel in de eerste levensjaren gesloten. Tijdens een Reikicursus wordt dit kanaal opnieuw geopend en geactiveerd. Reiki is dus iets wat we van nature al hebben en is dan ook niets on- of bovennatuurlijks.

De inwijding tot Reiki/Seichem I is het meest belangrijk voor de basis. Een sterke basis is de kern van alles. Reiki helpt bij het herstel van het evenwicht tussen onze geest en lichaam. Zeker in deze hectische tijd met een toename van emotionele verharding en egoïsme is het belangrijk je niet mee te laten slepen. Daarom is het belangrijk er voor te zorgen dat je in je eigen energie blijft staan. Te zorgen dat je beter aard, je gedachten kunt afvoeren en meer in verbinding met jezelf komt.

Zelfbehandeling met Reiki I bevordert zelfgenezing op lichamelijk en geestelijk gebied, helpt bij het opheffen van blokkades, werkt ontgiftend, ontspannend en helpt bij herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Bij ziekte, ongeval of psychische problemen die in de toekomst op je pad kunnen komen. heb je altijd Reiki achter de hand. Ongeacht waar of wanneer dit nodig mocht zijn, is de Reiki energie beschikbaar voor jou.

Wanneer wordt er cursus gegeven?

CURSUSDAGEN 2023

Tera-Mai Reiki/Seichem I   :

15 juni en 29 juni ’24 – VOL

6 juli en 27 juli ’24

14 juli en 3 augustus ’24

Tera-Mai Reiki/Seichem II :

.

Wil je graag cursus volgen? Vragen en/of doorgeven deelname? Stuur een mailtje naar info@balanspunt.nl

 
 
Maak een afspraak of meer weten

Wat is een inwijding?

Inwijding tot Reiki is een grote stap naar verdere zelfontwikkeling en helpt je op mentaal en fysiek gebied. Door de inwijding kom je beter in contact met jezelf. De juiste betekenis van het woord afstemming (inwijding/initiatie) is: het proces van in aanraking gebracht worden met het Innerlijke Licht (Universele Levensenergie) om er mee doorstroomd te worden op een hoger niveau dan voordien.

Tera-Mai Reiki/Seichem I en hoe nu verder?

Tera-Mai Reiki/Seichem I — hierbij word je verbonden met de helende stralen van de vier elementen Aarde (Reiki), Vuur (Sakara), Water (Sophi-El) en Lucht (Angeliclight). In Tera-Mai Seichem zal je je handen nog wel gebruiken maar de nadruk ligt op het gebruik van je intuïtie en heldere vermogens. Door deze 4 elementen wordt je resonantie verhoogd, waardoor je meer energie kunt opnemen. Seichem nodigt ons uit te voelen, gedachten worden gericht op het ervaren hiervan. Het heeft een hogere energetische waarde, waardoor blokkades kunnen verdwijnen, wat met Reiki niet altijd lukt.

Na de inwijdingen te hebben mogen ontvangen van Tera-Mai Reiki/Seichem I en de daarbij toebehorende behandelmethodieken, is het belangrijk naar jezelf te luisteren. Ben je enthousiast dan is het zeker passend voor jou!

Tera-Mai Reiki/Seichem II — doorgaan in de helende stralen van de vier elementen Aarde, Lucht, Vuur, Water en leren hoe mensen en dieren kunnen worden behandeld op afstand middels de Tera-Mai Symbolen. Ook na de inwijding in de tweede graad komt op alle vlakken veel beweging in het zelf.

Vervolgens de Tera-Mai Reiki/Seichem III om de Mastergraad te halen voor jezelf of leraar te worden om het door te geven.

~Voor diegene die al Reiki-initiaties heeft ontvangen, is dit een verdieping en verrijking, daar je met Reiki voornamelijk met Aarde-energie werkt.~

Reiki is een geschenk aan jezelf waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Wat kost een Cursus Reiki/Seichem?

Tera Mai Reiki/Seichem I Cosmic Gold € 297; bestaat uit twee delen
Tera Mai Reiki/Seichem II Cosmic Gold € 347; bestaat uit twee delen
Tera Mai Reiki/Seichem III Masterschap/Leraarschap € 999

Allen inclusief lesmateriaal, certificaat en Reiki/Seichem gids

Vind je het fijn om deze cursus alleen te doen en loop je rond met vraagstukken? De cursusdagen worden in overleg afgesproken, deze worden individueel gegeven. De meerprijs voor de individuele cursus is € 50,- 

Balanspunt

Laan van Meerdervoort 1587
2555 BR Den Haag
06-37344113
info@balanspunt.nl
(Check graag spamfolder voor antwoord, het kan zijn dat de mail daar terecht komt)
KvK 54855462