"Circa 90% van onze negatieve patronen komt voort uit ervaringen en gebeurtenissen waar we aan vasthouden, die vroeger zijn gebeurd". Robert Detzler

Wat is Spiritual Response Therapie?

De SRT is een methode die we gebruiken om ons leven makkelijker te maken en meer blijdschap te geven door patronen en programma’s op zielsnuiveau te clearen. Tijdens de sessie wordt er op onbewust niveau je zielenrecords doorzocht op tegenstrijdige, beperkende ideeën en gedachten en deze vervangen door positieve, opbouwende gedachten en ideeën. De beperkende ideeën en programma’s zijn gecreëerd door de ervaringen en trauma’s die we gedurende ons leven hebben opgedaan.

Daarnaast is het gezin van herkomst een belangrijk element voor de overtuigingen die we hebben en zoals we naar het leven kijken. Tijdens de sessie herprogrammeren we het onderbewuste en de ziel met positieve gedachten en ideeën zodat we uit het vicieuze cirkeltje kunnen stappen en op een andere manier naar het leven gaan kijken.

SRT maakt gebruik van kaarten die ervoor gemaakt zijn om programma’s op een onbewust en bewust niveau op te sporen en te clearen. Pendel SRTDoor de SRT clearing helpen we onszelf en bevorderen we een gezonder en harmonieuzer leven in overvloed, creativiteit en met liefdevolle relaties.

Wat kan je na een SRT- sessie ervaren?

  • Meer innerlijke rust en acceptatie van jezelf

  • Minder belemmeringen in houding en patronen
  • Verlichting of oplossen van fysieke, emotionele en mentale problemen

  • Helderheid en rust in je hoofd waardoor er ruimte ontstaat voor een positief zelfbeeld

  • Meer vertrouwen in jezelf en gelegenheid andere keuzes te maken

  • Vrijheid van obsessieve gedachten en negatieve patronen

  • Emotioneel meer in balans in de interactie met je omgeving

  • Er ontstaan nieuwe mogelijkheden door liefdevol jezelf te begeleiden in wat goed voelt voor jou

  • Versnelling en vergroting van je persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn

Wat kost een SRT-sessie?

SRT-sessie – 2 uur      € 130,-

De sessie duurt ca. 2 uur in totaal. Het kan zijn dat de sessie langer duurt door eigen inbreng van thema’s of onderwerpen. Deze tijd wordt in rekening gebracht met € 30,- per half uur.

Een afspraak maken of graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Ja graag
Ja graag

Hoe onze innerlijke wereld en de omgeving op ons reageert, dat komt voort uit hoe we naar onszelf kijken en hoe we met onszelf omgaan. Uiteindelijk bepalen onze gevoelens en gedachten hoe we ergens op reageren en wat we prettig en fijn vinden. Door middel van een SRT sessie is het mogelijk om op een nieuwe en snelle, efficiënte manier houdingen, gedachten en patronen om te zetten zodat we meer vrijheid, rust en balans vinden. We willen allemaal dat het leven voor ons werkt en dat we het fijn hebben. Maar hoe? SRT brengt je dichter bij wat je voor jezelf wenst en verlangt zodat je het positiever en fijner gaat ervaren. Lees hier ervaringen van een SRT-sessie.

SRT bij kinderen

Vooral bij kinderen is de SRT sessie zeer effectief omdat de ervaringen minder deel uitmaken van hun vaste patronen in het dagelijks leven dan bij volwassenen.

Na een clearing gaat je leven gewoon door maar je merkt dat er iets is verandert in jezelf, je gedachten, emoties en je handelen. Je komt dichter bij je eigen Zelf en krijgt meer inzicht in wie je bent. Je leeft meer vanuit je hart en je leven wordt aangenamer.

Logo SRT SRA

Balanspunt

Laan van Meerdervoort 1587
2555 BR Den Haag
06-37344113
info@balanspunt.nl
(Check graag spamfolder voor antwoord, het kan zijn dat de mail daar terecht komt)
KvK 54855462