Dofna maakt ruimte zodat er doorstroming komt, waardoor je het leerproces kan ondergaan en je eigen pad beter kan bewandelen.

Wat is Dofna?

Dofna is een energetische behandelingsmethodiek. De afkorting staat voor Discharge of Neural Aspects. Dit betekent: het ontladen van herinneringen waar een bepaalde (negatieve – zwaar aanvoelende) emotie aan gekoppeld zit. De behandelwijze van Dofna is gebaseerd op het opsporen en ontkoppelen van fysieke pijnen, ziektes, trauma`s, schuldgevoelens en andere blokkades (ook wel vervuilingen in het energetische lichaam genoemd).

De therapie bestaat uit meerdere behandelingen. Bij de basisbehandeling zal je systeem worden opgeschoond waardoor je je rustiger voelt, je meer je leven aanpakt vanuit je eigen bewustzijn. Je hebt één behandeling nodig om tot een resultaat te komen. De volgende stappen zijn een verdieping in het helen van je innerlijke kind; dat je er niet meer door zal worden belemmerd. Deze belemmeringen kunnen te maken hebben met een bepaald gevoel, een blokkade of een specifieke ervaring waar je vanaf wilt.

Meer informatie over Dofna Therapie.

Basis behandeling

Bij de behandeling wordt er gekeken naar wat er is gebeurd in de tijd vanaf conceptie tot de leeftijd van twintig jaar. Tot die tijd heeft ieder mens namelijk bepaalde structuren opgebouwd. Vanuit die structuur ontwikkelen zich op latere leeftijd nog steeds houdingen, gedragspatronen en blokkades.

Na de basisbehandeling die een gehele schoonmaak is van het energetische systeem, kan je starten met de advanced behandelingen. De tijd die er tussen de basis en de vervolgsessie nodig is is minimaal 3 weken. Het kan ook zo zijn dat je op een later moment doorgaat, het ligt aan het verwerkingsproces.

Advanced behandeling

In de advanced sessies wordt gewerkt in de diepere lagen. Blokkades die zich diep geworteld hebben in je systeem kunnen door Dofna blijvend ontladen worden. Dat betekent, dat je met dit soort en nog vele andere klachten zeer effectief geholpen kunt worden.

Wat kost een Dofna behandeling?

Basis behandeling          duur ca. 2 uur     € 120
Advanced behandeling  duur ca. 2 uur      € 140

Meer informatie over Dofna Therapie

Dofna gelukkig persoon

Dofna bij kinderen

Vooral bij kinderen is de Dofna behandeling zeer effectief omdat de ervaringen minder deel uitmaken van hun vaste patronen in het dagelijks leven dan bij volwassenen.

Wat kun je ervaren na een Dofna Behandeling?

  • Rust en ruimte doordat blokkades zijn opgeruimd
  • Meer inzicht in jezelf
  • Een beslissing kunnen nemen zonder achterom te kijken
  • Andere kijk op bepaalde dingen
  • Meer focus in het dagelijks leven
  • Vicieuze cirkels worden doorbroken
  • Minder belemmeringen in houding en patronen
  • Eventuele fysieke klachten verdwijnen

Met een Dofnabehandeling kunnen er bestaande patronen en vicieuze cirkels worden doorbroken.

Balanspunt

Laan van Meerdervoort 1587
2555 BR Den Haag
06-37344113
info@balanspunt.nl
(Check graag spamfolder voor antwoord, het kan zijn dat de mail daar terecht komt)
KvK    54855462
 
Maak een afspraak of meer weten