Voetreflexologie heeft een positieve werking, geeft verlichting en zorgt voor een vitaler gevoel. Bij lichamelijke-, stressklachten en oververmoeidheid raad ik je aan om deze therapie zeker eens te proberen.

Wat is Voetreflexologie en hoe werkt het?

Bij voetreflexologie (ook wel voetreflexzonetherapie genoemd) wordt er tijdens de behandeling druk uitgeoefend op reflexzones gelegen op en onder de voet. Deze zones corresponderen met organen, zenuwen en klieren in ons lichaam.

Wat gebeurt er tijdens de voetreflexbehandeling?

Bij voetreflexologie (ook wel voetreflexzonetherapie genoemd) wordt er tijdens de behandeling druk uitgeoefend op reflexzones gelegen op en onder de voet. Deze zones corresponderen met organen, zenuwen en klieren in ons lichaam. Tijdens de behandeling wordt er gekeken waar blokkades in de energiebanen zitten. Door de zones te behandelen gaat er een stimulerende werking naar het betreffende deel van het lichaam. Hierdoor kan deze zich herstellen of versterken.

Doordat de zones worden gestimuleerd wordt het zelf genezend vermogen van geestelijke en lichamelijke klachten aangesproken. Door de positieve beïnvloeding komt er een doorstroming van bloed, lymfe en energie. Dit zorgt er voor dat afvalstoffen worden afgevoerd en voedingstoffen beter worden opgenomen. Het lichaam wordt weer in evenwicht gebracht en komt tot rust.

Als je het leuk vindt kan je ook de ervaringen van andere klanten lezen.

Wat kun je ervaren na een voetreflexbehandeling?

  • Goede doorstroming van energie
  • Ben je ontspannen
  • Heb je een betere nachtrust
  • Ben je vitaler
  • Klacht verminderen of zelfs zonder klachten
  • Meer balans in lichaam en geest

Wat kost een voetreflexzone behandeling?

Voetreflexbehandeling à 40 minuten                    € 60
Voetreflex in combinatie met Reiki à 1 uur           € 90

De sessie duurt ca. 1 à 2 uur in totaal. Tijdens de sessie wordt de behandeling gegeven en is er ruimte voor een  voor -en nabespreking. Duur van de sessie is afhankelijk van de behandelingsvorm.

Balanspunt

Laan van Meerdervoort 1587
255 BR  Den Haag
06-37344113
info@balanspunt.nl
KvK 54855462
 
Maak een afspraak of meer weten