Wat is het (jou) innerlijk kind?

Het innerlijk kind is een deel van jezelf dat samen met jou ervaart, voelt en de wereld beleeft.

Tijdens ons leven groeien we op van klein kind naar puber en volwassen persoon. Echter, hoe volwassen we ook in leeftijd zijn, wil het niet zeggen dat we ook volwassen onze eigen verantwoordelijkheden nemen ten aanzien van onszelf.  Hierin mogen we weer verbinden met het kind in ons, om aan hem/haar de gewenste en nodige aandacht te geven. Aandacht die we niet hebben gekregen van onze ouders/opvoeders en ervaren als een gemis. Waar het tekort zich in uit, is het niet gehoord, gezien en of erkent hebben gevoeld in de tijd dat we klein waren.

Het opgroeien in een gezin of omgeving na geboorte heeft allerlei uitdaging met zich meegebracht. Uitdagingen die pas op latere leeftijd zichtbaar worden doordat het lichaam signalen afgeeft op fysiek, emotioneel of metaal vlak. Hierdoor lopen we “vast’ en belanden we in een periode van chaos met onszelf.

Zolang we ons innerlijk kind niet meenemen in het proces van heling, hier verbinding mee te maken, zal heling deels een bijdrage zijn of wellicht als alleen een pleister op de wond worden ervaren. Wat heb jij, ongeacht hoe oud je bent, nodig? Wat is het dat steeds hetzelfde in je leven aandient en mag worden gezien, gehoord en erkent in en door jeZelf?

Wat kan een Innerlijk Kind Heling voor jou betekenen?

Elke keer maak en neem je weer een stapje om jezelf beter te leren kennen. Een Innerlijk Kind Helingssessie geeft de basis om voor jezelf te kiezen. Door het proces en ontdekinsreis aan te gaan met jezelf kom je in je eigen kracht te staan. Jou basis te verstevigen waardoor je in verbinding komt met jou waarheid en innerlijke leiding. Vaak is de intuitie al ontwikkeld en worden we bijgestuurd waar nodig. Alleen thuiskomen in jezelf zal rust geven, duidelijkheid wie je bent en ook waar je passie en innerlijke kracht ligt.

In deze zoektocht ondersteun ik jou en worden vragen waar je mee rondloopt beantwoord. Naast een Innerlijke Kind Helingssessie kan je informeren naar het Traject wat wordt aangeboden. Tijdens dit traject, bestaande uit 6 sessies, neem ik je mee in jou wereld en zoektocht naar jeZelf.

Wat kost een Innerlijk kind Heling?

Sessie – ca. 2 uur       € 130

De sessie duurt ca. 1,5/2 uur in totaal. Tijdens de sessie worden er verschillende technieken ingezet om datgeen wat er aandient los te laten.

Een afspraak maken of graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Ja graag
Ja graag

Wat kan je na een sessie ervaren?

  • Inzicht krijgen in je patronen en programma’s

  • Weten welke overlevingsmechanismes er actief zijn en tools ter ondersteuning

  • Weten waar je vanuit navigeert, welk gekwetst deel jou beschermt en dit omzetten naar gezonder en makkelijker leven

  • Weten wat jouw heilige ruimte is

  • Verbinding maken met jouw Innerlijke Kind

  • Inzicht en bewustzijn krijgen op jou interactie met de buitenwereld

  • Jezelf centraal leren zetten vanuit een gezonde dynamiek

  • Meer vrijheid met jeZelf en hierdoor met je omgeving

  • Verlichting op fysiek, mentaal en/of emotioneel vlak

Een Innerlijk Kind Heling brengt jou in verbinding met je bestaansrecht en je Ziel.

Balanspunt

Laan van Meerdervoort 1587
2555 BR Den Haag
06-37344113
info@balanspunt.nl
KvK 54855462