Klaar om jou ruimte (meer) in te gaan nemen? Ben je op zoek naar handvatten en inzichtelijk krijgen wat jou weerhoudt om daadwerkelijk te verbinden met jeZelf. Wat doe je (on)bewust.

De overlevingsmechanismes waar we in ons leven mee te maken hebben zijn vaak onbewuste programma’s en patronen die ons op enig moment hebben gediend. Door stap voor stap jezelf te verbinden met de (kinds)delen die verwond zijn, ontstaat er mildheid en stap je uit de rollen die jou ervan weerhouden te zijn wie je daadwerkelijk bent.

* Heb je moeite om te luisteren naar je eigen gevoel?

* Ben je altijd bezig met de ander wat hij/zij wilt?

* Pas je je onbewust steeds aan om harmonie te ervaren?

* Onderdruk je je werkelijke gedachten om een ander niet te kwetsen?

Jou eigen ruimte betekent letterlijk de ruimte om je heen maar ook in je eigen kracht gaan staan. Dat je weet wat je wilt, leuk vindt en “nee” kan zeggen op de momenten dat het ook zo voelt.

Veel mensen die hooggevoelig zijn, hebben een sterk empatisch vermogen om in een seconde te weten hoe de ander zich voelt en hoe hij of zij zich hier naar dient te gedragen. Herkenbaar? Wil je meer kiezen voor jezelf? Dan nodig ik je uit om deel te nemen. Deze dag staat in het teken van inzichten, herkenning van elkaar en bij elkaar en hoe fijn is het om nu te begrijpen wat je doet. Tevens stel je jou innerlijke kind op in een opstelling.

Tot dan!

Wat kost een Innerlijk kind Opstelling/Lichaamsgerichte workshop?

€ 125,-

De workshop duurt van 10 – 17 uur. 

Deelnemen aan de workshop of graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Ja graag
Ja graag

Deze dag staat in het teken van ons innerlijke kind en eigen ruimte.

Balanspunt

Laan van Meerdervoort 1587
2555 BR Den Haag
06-37344113
info@balanspunt.nl
KvK 54855462