Hoe werkt Reiki voor dieren?

Reiki betekent Universele Levensenergie die tijdens de behandeling door het lichaam stroomt. Door middel van handoplegging op het lichaam van je huisdier stroomt de energie naar punten die uit balans zijn. Heeft je huisdier veel pijn, dan zal daar de energie naar toe gaan, daar waar dat het meest nodig zal zijn. Reiki vult het tekort aan en is healend.

Naast Reiki voor dieren,  bieden we ook Reiki voor kinderen.

Wat kan Reiki betekenen voor je huisdier?

Huisdieren zijn een waardevol deel van het gezin en het kan verdriet geven als ze gewond of ziek zijn. Reiki is te gebruiken als aanvulling van een medische behandeling en om het herstel bevorderen, net als bij andere gezinsleden. Naast dat kan Reiki worden gegeven om te ontspannen, genieten, ontgiften, extra energie te geven of om pijn te verminderen.

Huisdieren vinden het heerlijk om Reiki te ontvangen. Meestal gaan ze er helemaal voor liggen, vooral als ze het al kennen geven ze zich helemaal over aan de stroom van energie. Katten en honden komen gewoon naar je toe. De behandeling kan worden gegeven als ze bij mij op schoot liggen of ergens lekker op een kussen. Als je huisdier geen Reiki wil zal hij/zij dat duidelijk laten blijken en wordt dat door mij gerespecteerd.

Verder kunnen dieren goed worden geholpen door middel van Reiki bij stervensbegeleiding. De laatste uren kunnen ze in rust doorbrengen en afscheid nemen.

Wat kost een Reiki behandeling voor dieren?

Huisdier per behandeling – 15 tot 30 minuten      € 20

De sessie duurt ca. 1 uur in totaal. Tijdens de sessie wordt de Reiki behandeling gegeven en is er ruimte voor een  voor -en nabespreking. 

Ja graag

Een afspraak maken of graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Ja graag

Reiki behandeling dieren

 

Wat kan je huisdier ervaren na een Reiki behandeling?

  • Meer ontspannen
  • Werkt pijn verzachtend of is zelfs verdwenen
  • Krijgt een opleving en voelt zich beter
  • Ziet er tevreden uit

Reiki is een veilige behandeling die bij alle dieren kan worden toegepast als stimulans van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Balanspunt

Obrechtstraat 252
2517 VD Den Haag
06-37344113
[email protected]
KvK 54855462