Wat is een Bars-behandeling?

Met de Bars ga je uit je hoofd in je lichaam. Laat je oude patronen los en is je hoofd leeg.

Er zijn 32 drukpunten op het hoofd die in verbinding staan met jouw Barsdrukpuntenkaraktereigenschappen. Tijdens een Bars sessie worden de 32 punten op het hoofd in verschillende samenstellingen licht aangeraakt, waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, conclusies, beslissingen, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd. Tijdens een Access Bars behandeling voel je je volledig ontspannen. Ook na een behandeling ben je ontspannen en ervaar je meer ruimte in het hoofd.

Wat kan een Bars-behandeling voor je betekenen?

Je persoonlijkheid bepaalt hoe je handelt, hoe je dingen ervaart en welke patronen er zijn in jouw gedachten en doen. Die ik, die persoonlijkheid, heeft in de loop van je leven conclusies getrokken en verwachtingen gecreëerd. Het is zo, omdat het zo is en omdat je het altijd zo gezien en ervaren hebt. Je persoonlijkheid bevat ook herhalende gedachten en conclusies waarin je vast kunt zitten.

Tijdens een Bars sessie wordt je weer teruggezet in de daadwerkelijke jij, de daadwerkelijk blauw druk. De ruis wordt tijdens het hebben van de Bars sessie van de lijn afgehaald. Niet alleen uit dit leven ook uit de vele levens hiervoor.

In het kort “verwijdert” een bars sessie oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte innemen en je energie systeem zwaar en overbeladen maken.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Wat kost een Bars-behandeling?

Barssessie – 60 minuten      € 80

De sessie duurt ca. 1,5 uur in totaal. Tijdens de sessie wordt de Bars behandeling gegeven en is er ruimte voor een  voor -en nabespreking.

Een afspraak maken of graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Ja graag
Ja graag

Wat kan je na een Bars-behandeling ervaren?

  • Meer ontspannen
  • Ruimte in je hoofd
  • Meer leven vanuit het nu
  • Minder belemmeringen in houding en patronen
  • Verlichting of oplossen van fysieke en mentale problemen
  • Meer gemak in je leven

Barsbehandeling

Een Bars-behandeling is een veilige behandeling die altijd kan worden toegepast als stimulans van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Balanspunt

Laan van Meerdervoort 1587
2555 BR Den Haag
06-37344113
info@balanspunt.nl
KvK 54855462